Skip to main content
  • Succesvol ondernemen
    doe je samen

  • Lid worden?

Ondernemerscafé Beuningen 8 oktober as.

Wat was het fijn om elkaar weer te zien op 10 september! Gewoon lekker onze vrijdagmiddagborrel bij de Zaak met veel van jullie. Een heerlijke hapje van de Gouden Leeuw en de goede zorgen van Cafe De Zaak. Het was weer top!

De regels zijn inmiddels weer veranderd… 1,5 meter wordt los gelaten maar nu moeten we wel iedereen om de Corona pas vragen. Even aanpassen maar Erik heeft ons beloofd dat we ook dat samen gaan oppakken. We kunnen dus 8 oktober gewoon weer een Ondernemerscafé houden. Yes yes yes!!!

Omdat we zo lang niets hebben mogen doen met elkaar willen we deze avond wijden aan de INTRODUCEE! Het wordt de avond van de introducee. Ook het OCB is op zoek naar nieuwe leden en nieuwe ondernemers! Volgens de cijfers zitten er in de gemeente Beuningen meer dan 2000 ondernemers… dus kom op! Vraag je buurman/vrouw, vriend/vriendin, kennis of wie dan ook… als ze ondernemen zijn ze welkom!!

Voor de introducee geldt zoals altijd: €10,00 entree en als je achteraf besluit lid te worden wordt dit gecompenseerd met je lidmaatschap!

Kom je ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw bedrijf presenteren?

Als gastheer/gastvrouw van de avond kun je je bedrijf presenteren aan de aanwezigen: ondernemers uit alle branches, uit de gemeente Beuningen en daarbuiten. Bij het ondernemerscafé is veel mogelijk! We komen bijvoorbeeld graag bij jouw op locatie, je kunt je op verschillende manieren presenteren of jouw avond aan iemand anders geven (sponsoring). Wij denken graag met je mee!


© 2019 Ondernemerscafé Beuningen. Website: DixDesign