Skip to main content
  • Succesvol ondernemen
    doe je samen

  • Lid worden?

Over OCB

Succesvol ondernemen doe je samen!

Ondernemerscafé Beuningen is een laagdrempelige netwerkborrel voor ondernemers. Iedere tweede vrijdag van de maanden september tot en met mei (uitgezonderd december) van 17.30 tot 19.30 uur ben je welkom café De Zaak, Van Heemstraweg 79 in Beuningen. Onder het genot van een hapje en een drankje, kun je ontspannen netwerken of jouw bedrijf promoten.

Ben je nog geen lid? Lees dan hier verder >

Promoot jouw bedrijf

Wil je ook een keer een bijeenkomst adopteren? In overleg is er heel veel mogelijk, bedrijfsbezoek, presentaties, jouw avond sponsoren aan een goed doel. Wij denken graag met jou mee om een creatieve invulling te geven aan jouw avond! Voor meer informatie mail naar: info@ondernemerscafebeuningen.nl. Wij nemen dan contact met je op. 

Jouw bedrijf presenteren?

Als gastheer/gastvrouw van de avond kun je je bedrijf presenteren aan de aanwezigen: ondernemers uit alle branches, uit de gemeente Beuningen en daarbuiten. Bij het ondernemerscafé is veel mogelijk! We komen bijvoorbeeld graag bij jouw op locatie, je kunt je op verschillende manieren presenteren of jouw avond aan iemand anders geven (sponsoring). Wij denken graag met je mee!


© 2019 Ondernemerscafé Beuningen. Website: DixDesign