Skip to main content
  • Succesvol ondernemen
    doe je samen

  • Lid worden?

Ondernemerscafé Beuningen 10 september as.

Yes, we mogen weer en wat hebben wij er zin in!!! Na een veel te lange afwezigheid opent het Ondernemerscafé eindelijk weer haar deuren op vrijdag 10 september. En wij hopen dat jullie er bij willen zijn, natuurlijk nog wel helemaal conform de regels van het RIVM, wat wil zeggen dat er maximaal 75 leden mogen deelnemen. Dus we vragen wel of je ons even een mail stuurt als aanmelding (secretaris@ondernemerscafebeuningen.nl). Je krijgt een mail van ons terug en dat is dan meteen ook je toegangsbewijs. Wees gerust…. Als de aanmeldingen de pan uit rijzen, en dat hopen wij natuurlijk, dan plannen we gewoon een tweede avond, want we willen wat extra’s doen. Het Ondernemerscafé heeft te lang niet kunnen plaatsvinden en dus hebben we ook iets meer geld in kas en daar willen we iets mee doen. 

Om te vieren dat we weer bij elkaar mogen komen, maken we er een luxe borrel van. Kom dus met een lege maag want die gaat wel gevuld worden door De Zaak in samenwerking met de Gouden Leeuw Catering. Die gaan wat lekkers voor ons regelen zodat we er met elkaar eindelijk weer een prachtige avond van kunnen maken.

Wij realiseren ons dat de afgelopen lange periode niet de meest makkelijke is geweest. Velen van jullie zijn getroffen door de gevolgen van COVID-19. Helaas zijn er ook leden die te maken hebben gehad met het verlies van een dierbare. Het is tijd om samen te komen, om verhalen te delen met elkaar, of om er gewoon voor elkaar te zijn. Kom je ook?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw bedrijf presenteren?

Als gastheer/gastvrouw van de avond kun je je bedrijf presenteren aan de aanwezigen: ondernemers uit alle branches, uit de gemeente Beuningen en daarbuiten. Bij het ondernemerscafé is veel mogelijk! We komen bijvoorbeeld graag bij jouw op locatie, je kunt je op verschillende manieren presenteren of jouw avond aan iemand anders geven (sponsoring). Wij denken graag met je mee!


© 2019 Ondernemerscafé Beuningen. Website: DixDesign