Skip to main content
  • Succesvol ondernemen
    doe je samen

  • Lid worden?

Zomer BBQ 9 juni

Op 9 juni aanstaande is het zo ver! Onze jaarlijkse zomer BBQ!!!! Zoals al eerder gezegd.. MELD JE AAN …MELD JE AAN!!

In verband met de inkoop is het heel fijn als wij van jullie weten of jullie er 9 juni bij zijn. Dus voor de zomer BBQ graag aanmelden voor vrijdag 2  juni via: info@ondernemerscafebeuningen.nl

Mike Vink van Prox6 adopteert deze avond.
Prox6: in het hart van verandering!

Wij werken aan grote veranderingen in de organisatie van onze klanten. Veranderen kost tijd. Daarom gaan we met onze klanten een langdurig commitment aan. Je zult een consultant van ons niet vaak al na een paar maanden weer zien vertrekken. We blijven betrokken, van het begin tot het eind. We nemen onze verantwoordelijkheid en werken altijd vanuit onze kernwaarden Ondernemerschap, No Nonsense, Vertrouwen, Vindingrijkheid, Humor en Lef!

Prox6 komt graag met alle ondernemers in contact die avond want ze zijn op zoek naar nieuwe mensen die Prox6’er willen worden.

Samen met Prox6 en Café de Zaak maken we er een feestavond van. Om 19.30 komt DJ Twan in the house zodat we de avond swingend kunnen voorzetten.

Wil je op 9 juni een introducee meenemen dan kost dat op deze avond (ivm BBQ) 30,00 euro per persoon. Ook die moet wel aangemeld worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw bedrijf presenteren?

Als gastheer/gastvrouw van de avond kun je je bedrijf presenteren aan de aanwezigen: ondernemers uit alle branches, uit de gemeente Beuningen en daarbuiten. Bij het ondernemerscafé is veel mogelijk! We komen bijvoorbeeld graag bij jouw op locatie, je kunt je op verschillende manieren presenteren of jouw avond aan iemand anders geven (sponsoring). Wij denken graag met je mee!


© 2019 Ondernemerscafé Beuningen. Website: DixDesign