Skip to main content
  • Succesvol ondernemen
    doe je samen

  • Lid worden?

Ondernemerscafé Beuningen 13 oktober aanstaande

De herfst doet langzaam zijn intrede, de dagen worden al korter maar gelukkig is de temperatuur goed en kunnen we maximaal genieten van dit mooie seizoen.

Ook deze maand komen we weer bijeen en heten we jullie van harte welkom op vrijdag 13 oktober van 17.30 tot 19.30 uur. We kijken er naar uit om jullie allemaal weer te mogen ontmoeten. Deze maand geven we een goed doel de kans om jullie toe te spreken en wel het Amalia kinderfonds van het Radboudumc in Nijmegen.

Dit fonds zet zich in om een verblijf in het ziekenhuis voor kinderen zo aangenaam mogelijk te maken. Hoe ze dat precies doen en wat ze daarvoor nodig hebben vertellen ze jullie graag zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw bedrijf presenteren?

Als gastheer/gastvrouw van de avond kun je je bedrijf presenteren aan de aanwezigen: ondernemers uit alle branches, uit de gemeente Beuningen en daarbuiten. Bij het ondernemerscafé is veel mogelijk! We komen bijvoorbeeld graag bij jouw op locatie, je kunt je op verschillende manieren presenteren of jouw avond aan iemand anders geven (sponsoring). Wij denken graag met je mee!


© 2019 Ondernemerscafé Beuningen. Website: DixDesign