Skip to main content
  • Succesvol ondernemen
    doe je samen

  • Lid worden?

Ondernemerscafé met Kookatelier Korenbloem 2.0 en Thommes Frites

Op vrijdag 6 maart aanstaande adopteren Kookatelier Korenbloem 2.0 en Thommes Frites het Ondernemerscafé in Café de Zaak te Beuningen. U bent van harte welkom van 17.30 uur tot 19.30 uur.

Dit beloofd een heerlijke avond te worden waarbij we culinair verwend zullen worden. Niet missen dus!

Kookatelier Korenbloem 2.0 kent u van kookworkshops in een intieme sfeer voor gezelschappen vanaf 6 tot maximaal 10 personen in het kookatelier aan huis bij Martin en Anthonie de Boer. Dat catering ook tot hun specialiteiten behoort gaan wij op 6 maart ondervinden.

Zoon Thom maakt met Thommes Frites de avond compleet met dé frietwagen op locatie. In te huren voor allerlei feestjes maar nu bij het Ondernemerscafé.

Graag nodigen wij u, mede namens Martin, Anthonie en Thom, uit om hierbij aanwezig te zijn. Denkt u aan uw ledenpas, die heeft u nodig om binnen te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw bedrijf presenteren?

Als gastheer/gastvrouw van de avond kun je je bedrijf presenteren aan de aanwezigen: ondernemers uit alle branches, uit de gemeente Beuningen en daarbuiten. Bij het ondernemerscafé is veel mogelijk! We komen bijvoorbeeld graag bij jouw op locatie, je kunt je op verschillende manieren presenteren of jouw avond aan iemand anders geven (sponsoring). Wij denken graag met je mee!


© 2019 Ondernemerscafé Beuningen. Website: DixDesign