Skip to main content
  • Succesvol ondernemen
    doe je samen

  • Lid worden?

Ondernemerscafé Beuningen 18 september 2020

Beste collega-ondernemers,

COVID-19 houdt ons allemaal nog steeds in de greep. Wij hopen dat jullie allemaal nog gezond en wel zijn en ook jullie dierbaren! Ook zorgen deze bizarre tijden voor veel onrust binnen onze ondernemingen en wij hopen dan ook van harte dat jullie hier allemaal goed door heen komen. 

Ook het Ondernemerscafé Beuningen heeft de afgelopen maanden de deuren gesloten gehouden. Heel voorzichtig zijn wij als bestuur aan het nadenken in welke vorm wij het café wellicht weer kunnen openen. 

Er staat een Ondernemerscafé gepland voor vrijdag 18 september. De vraag is of het verstandig is deze door te laten gaan. 

Als het weer goed is denken wij, in samenwerking met Café De Zaak en conform de RIVM-richtlijnen, in de buitenlucht graag even samen een borrel te kunnen drinken.  Een OCB buiten, met vaste zitplekken en in nauwe samenwerking met Café de Zaak om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen…. daar gaan wij voor. 

Het zou zo fijn zijn om even onder het genot van een lekker drankje en hapje bij te praten! 

Om inzichtelijk te hebben wie er vrijdag 18 september naar het OCB komt vragen wij jullie allemaal een mailtje te sturen als je komt. Je krijgt dan van ons per mail een bevestigingsmail die op de avond zelf getoond moet worden bij binnenkomst. Zonder deze mail helaas geen toegang! Wij moeten registeren wie er komt!!

De aanmelding kan naar het volgende email adres gestuurd worden:

secretaris@ondernemerscafebeuningen.nl

Wanneer in de week van 19 september blijkt dat de weersvoorspellingen zo slecht zijn dat een café in de buitenlucht niet haalbaar is zullen wij dit direct door middel van een bericht per mail naar jullie toe sturen. Ook op onzeFacebook pagina zullen wij jullie op de hoogte houden. 

Houd deze dus in de gaten!!!
 

Doe vooral wat voor jou goed voelt en past bij jou. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw bedrijf presenteren?

Als gastheer/gastvrouw van de avond kun je je bedrijf presenteren aan de aanwezigen: ondernemers uit alle branches, uit de gemeente Beuningen en daarbuiten. Bij het ondernemerscafé is veel mogelijk! We komen bijvoorbeeld graag bij jouw op locatie, je kunt je op verschillende manieren presenteren of jouw avond aan iemand anders geven (sponsoring). Wij denken graag met je mee!


© 2019 Ondernemerscafé Beuningen. Website: DixDesign