Skip to main content
  • Succesvol ondernemen
    doe je samen

  • Lid worden?

Ondernemerscafé 14 april aanstaande

Vrijdag 14 april aanstaande is er weer een Ondernemerscafé. Dit keer met 2 adoptanten. Ondernemers gaan hun krachten bundelen door het OCB gezamenlijk te adopteren! Het Radboud Oncologie Fonds (met hulp van Frans Vogelzangs) en Nienke Kleefstra van Your Travel gaan samen 14 april adopteren.

Mijn naam is Nienke Kleefstra en ik ben een persoonlijk reisadviseur, aangesloten bij YourTravel.  Ik heb een eigen reisbureau en werk vanuit huis. Indien gewenst kom ik op afspraak bij je langs.  Ik help je graag bij het realiseren van je vakantie. Dit kan variëren van autovakanties, stedentrips, zon en wintersportvakanties, cruises en (verre) reizen op maat.  Kortom ik kan alles voor je regelen. Door mijn jarenlange werkervaring ,studiereizen en het uitgebreide aanbod binnen YourTravel zorg ik voor een passend aanbod. Ik kom naar je toe op een tijdstip dat jou past, geen wachttijden, ik ben je vaste aanspreekpunt, bied meer service voor dezelfde prijs. Waarom zou je zelf lang zoeken? Kies voor mij als onafhankelijk en betrouwbaar reisadviseur en laat mij je ontzorgen.

Wanneer mag ik een reis voor je regelen?

 

Ondernemers tegen kanker

Het Radboud Oncologie Fonds is ambitieus in onderzoek naar kanker en heeft als doel dat minder mensen hoeven te overlijden aan kanker. Oncologie is een belangrijk speerpunt in het Radboudumc. Dankzij onderzoek neemt de kennis over kanker toe en komen oplossingen tegen deze ziekte steeds dichterbij. Daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Wij leggen u graag uit dat aansluiten bij ons netwerk ‘Ondernemers tegen kanker’ waarde heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw bedrijf presenteren?

Als gastheer/gastvrouw van de avond kun je je bedrijf presenteren aan de aanwezigen: ondernemers uit alle branches, uit de gemeente Beuningen en daarbuiten. Bij het ondernemerscafé is veel mogelijk! We komen bijvoorbeeld graag bij jouw op locatie, je kunt je op verschillende manieren presenteren of jouw avond aan iemand anders geven (sponsoring). Wij denken graag met je mee!


© 2019 Ondernemerscafé Beuningen. Website: DixDesign