Skip to main content
  • Succesvol ondernemen
    doe je samen

  • Lid worden?

Ondernemerscafé Beuningen wordt op vrijdag 15 maart een Politiek Café

Welke politieke partij heeft de beste ideeën om het ondernemersklimaat in de regio te verbeteren? Dat is waar de kandidaat-Statenleden vrijdag 15 maart aanstaande tijdens het Ondernemerscafé Beuningen over in debat gaan. 
 

In aanloop naar de Provinciale Staten verkiezingen op 20 maart aanstaande heeft het RvN@ het Ondernemerscafé benaderd om een ondernemersdebat te organiseren. Aangezien deze verkiezing wel degelijk invloed heeft op het ondernemersklimaat zagen wij het idee voor een debat wel zitten.
 
In debat gaan met de kandidaat-Statenleden van de provincie Gelderland over het ondernemersklimaat, het stimuleren van innovaties, de energietransitie of wat je zelf in gedachten hebt… Het kan op vrijdag 15 maart aanstaande!
 
Het Rvn@ adopteert het Ondernemerscafe en ontvangt ons allemaal graag als actieve gast. Alle ondernemers zijn van harte welkom dus neem ook niet leden mee. 

Tot vrijdag 15 maart in Café de Zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw bedrijf presenteren?

Als gastheer/gastvrouw van de avond kun je je bedrijf presenteren aan de aanwezigen: ondernemers uit alle branches, uit de gemeente Beuningen en daarbuiten. Bij het ondernemerscafé is veel mogelijk! We komen bijvoorbeeld graag bij jouw op locatie, je kunt je op verschillende manieren presenteren of jouw avond aan iemand anders geven (sponsoring). Wij denken graag met je mee!


© 2019 Ondernemerscafé Beuningen. Website: DixDesign